Kako jih uporabljamoSplošne značilnostiSporočila uporabnicKje jih kupiti

black/white india red/white grape/white
Vaginalne kroglice SMARTBALL DUO z dvema kroglicama, so kot nalašč za vse tiste uporabnice, ki so že uspešno usposobljene s SMARTBALL UNO. Omogočajo namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.
Velikost: 11,5 cm
Premer kroglice: 3,6 cm

Cena: 27 EURblack/white india red/white grape/white
Vaginalna kroglica SMARTBALL UNO s samo eno kroglico je fantastična za začetnice in za ženske s povešeno ali nižje ležečo maternico. Omogoča namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.

Velikost: 17 cm
Premer kroglici: 3.2 cm in 3.6 cm


Cena: 19 EUR
Želim jih kupiti

GENERALNI ZASTOPNIK IN UVOZNIK
Virgo Bled d.o.o.
_____________
SMARTBALLS VAGINALNE KROGLICE - 100% NAREJENE V NEMČIJI

SKRBNO IZBRANI MATERIALI IN SUPERIOR KVALITETA
 

Uporaba


Enostavno uporabo in vstavljanje omogoča stožčasta konica kroglice in prstna vdolbinica »easy-in«. Izvlečni trak je prilagodljiv in fleksibilen ter komaj opazen. Gladka povšrina kroglic omogoča enostavno čiščenje.

Za treniranje mišic medeničnega dna
Pred in po nosečnosti
Zaščita pred urinsko inkontinenco


Trening z vaginalnimi kroglicami SMARTBALLS je preprost in zelo efektiven. Že med vsakodnevnimi dejavnostmi vaginalne kroglice urijo muskulaturo notranjih organov in krepijo medenični predel.

Kako uporabljamo SMARTBALLS vaginalne kroglice?

SMARTBALLS vaginalne kroglice navlažimo z nekaj kapljicami primernega lubrikanta ali vlažila (z vodno osnovo – Toyfluid) in jih vložimo v nožnico.

Vaginalne kroglice SMARTBALLS omogočajo lažji vnos, saj jim to omogoča vdolbinica ob vrvici, kamor s prstom potisnemo kroglice v nožnico. Vrvica ostane zunaj, ker jih bomo kasneje z njo lahko izvlekli.

Babica in porodničarka gospa Christine Niersmann o vaginalnih kroglicah SMARTBALLS:

"Medenično dno povezuje in drži spodnji del maternice kot tudi mišico zapiralko mehurja in anusa.
Oslabljena vezivna tkiva, porodi, kronične telesne obremenitve, slaba drža ali pa operacije v spodnjem predelu, vse to lahko povzroča oslabitev medeničnega mišičja. Zato se lahko pojavi STRESNA INKONTINENCA (to pa je nezmožnost zadržanja urina med nošenjem bremen, kihanjem, kašljanjem, med smehom in celo med hojo in poskakovanjem).

Z odločnim treningom z vaginalnimi kroglicami SMARTBALLS obstaja možnost popolne odprave oz. preprečitve vseh teh težav. SMARTBALLS vaginalne kroglice igraje omogočajo stimulacijo celotnega medeničnega dna. Da dosežemo gibanje notranjih kroglic, je zadostno že naše vsakodnevno gibanje med našimi dejavnostmi (hoja, tek, hoja po stopnicah...)."

Toyfluid je izdaten lubrikant z vodno osnovo, ki skrbi za zaščito vaše intimne sluznice. Varen je tudi z uporabo kondomov, predvsem pa je priporočljiv pri uporabi vaginalnih kroglic iz medicinskega silikona Smartballs Pametnih kroglic. Pritisna doza omogoča higiensko in točno doziranje. Vlažilo ne pušča madežev in se z lahkoto spere z vodo.

Vsebina 100 ml

Cena: 13 EUR
Želim ga kupiti