Kako jih uporabljamoSplošne značilnostiSporočila uporabnicKje jih kupiti

black/white india red/white grape/white
Vaginalne kroglice SMARTBALL DUO z dvema kroglicama, so kot nalašč za vse tiste uporabnice, ki so že uspešno usposobljene s SMARTBALL UNO. Omogočajo namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.
Velikost: 11,5 cm
Premer kroglice: 3,6 cm

Cena: 27 EURblack/white india red/white grape/white
Vaginalna kroglica SMARTBALL UNO s samo eno kroglico je fantastična za začetnice in za ženske s povešeno ali nižje ležečo maternico. Omogoča namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.

Velikost: 17 cm
Premer kroglici: 3.2 cm in 3.6 cm

Cena: 19 EUR
Želim jih kupiti

Pogoji poslovanja in nakupa


TOČNOST PODATKOV
Prizadevamo si, da so vse informacije točne in verodostojne.
Lahko pa se podatki in informacije, zaradi samega načina delovanja spletne trgovine, dokaj hitro spreminjajo, brez predhodnih obvestil. Za morebitne napake, ki bi lahko nastale zaradi sprememb, ne odgovarjamo.

CENE
Vse cene v spletni trgovini so v valuti EUR - € in vključujejo 20% DDV.
Kondomi, prehranska dopolnila ter medicinski pripomočki (andropenis), vključujejo 8,5% DDV.
Zaradi načina delovanja spletne trgovine, si pridržujemo pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

REKLAMACIJE IN VRAČILO IZDELKOV
Kupec ob naročilu izdelka vstopi v pogodbeno razmerje s prodajalcem in ima
tudi pravico odstopa od pogodbe, če dostavljeni izdelki ne ustrezajo naročenim.
Kupec lahko naročene izdelke vrne v 15-ih dneh od prejema, o čemer pa mora v 5-ih dneh pisno obvesti prodajalca preko elektronske pošte ali ustno po telefonu. Neustrezne izdelke kupec vrne na prodajalčev naslov v 15-ih dneh. Izdelki morajo biti nepoškodovani, neodprti, v nespremenjeni količini in obliki ter v originalni embalaži. Stroške vračila krije kupec. Tudi za kupčeve morebitne spremembe v željah pa prodajalec ne prevzema kritja stroškov vračanja.
V primeru prodajalčeve napake krije stroške vračila produktov prodajalec.

Zaradi zdravstveno - higienskih razlogov pa se v našem podjetju nagibamo k temu, da naj kupljenega blaga ne bi vračali, saj gre za trgovanje z izdelki za intimno rabo. V ta namen vam pri nas garantiramo, da so vsi artikli pred odpošiljanjem pregledani in funkcionalno preverjeni in s strani prodajalca pridejo v roke kupca neoporečni.

Enako velja tudi v primeru reklamacije izdelkov, katere kupec lahko zavrne le v primeru, če so bili poškodovani s strani dostavne službe. V tem primeru pa je potreben pismeni dokument – zapisnik, ki ga izdela dostavna služba na mestu dostave.

GARANCIJA ZA NEOPOREČNE IN PREGLEDANE ARTIKLE
Zaradi zdravstveno - higienskih razlogov pa se v našem podjetju nagibamo k temu, da naj kupljenega blaga ne bi vračali, saj gre za trgovanje z izdelki za intimno rabo. V ta namen vam pri nas garantiramo, da so vsi artikli pred odpošiljanjem pregledani in funkcionalno preverjeni in s strani prodajalca pridejo v roke kupca neoporečni.
V ta namen vam zagotavljamo strokovno pomoč pri odločanju in pri nakupu, preko elektronske pošte 24 ur na dan ali pa preko telefona, in sicer na številkah: 04/574 3284 - od ponedeljka do petka med 15. in 21. uro ter ob sobotah med 10. in 15. uro, 040 390 900 in 040 390 901 vse dni v tednu med 9. in 21. uro.

DOSTAVA
Naročila, ki so oddana do 15. ure odpremimo še isti dan. Če je naročilo oddano med vikendom ali za praznik, ga odpremimo takoj naslednji delovni dan. Lahko se zgodi, da določenega izdelka trenutno ni na zalogi in je nanj potrebno počakati kak dan ali dva dlje. V tem primeru je pri artiklu, na koncu opisa napisano koliko dni je potrebno počakati. Vsekakor se bomo trudili, da vam naročene izdelke dostavimo kar se da hitro. O dostavi takšnega izdelka vas bomo obvestili preko elektronske pošte ali pa po telefonu.
Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.
V primeru njegove odsotnosti dostavna služba (pošta) pusti sporočilo o pošiljki, ki jo naslovnik dvigne na lokalni pošti.
Cena dostave je enotna za vsa naročila do zneska 50€ in znaša: 4,00 Eur
Če kupec plača naročeno blago po predračunu, je strošek dostave že prištet k ceni naročila in pri dostavi samo še prevzame blago.
Če je kupec izbral plačilo po povzetju, pa bo vse skupaj - kupnino in strošek dostave plačal kurirju, ki mu pošiljko dostavi.
Pri plačilu po povzetju kupec plača tudi strošek, ki nastane pri takem plačilu. Pošta Slovenije zaračunava provizijo za prenos denarja, ki znaša 0,96€ za vsa naročila do 96€, od 96€ naprej pa 1% od zneska kupnine.
Temu strošku se boste izognili, če boste celotno kupnino plačali po predračunu, in sicer lahko preko spletne banke ali pa z bančnim nakazilom denarja na račun.
Potrdilo o stanju naročila, ki ga prejmete na vaš elektronski naslov, velja kot predračun, na katerem so vsi podatki, ki jih potrebujete pri plačilu predračuna.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Pri nakupu nad 50,00 Eur je dostava BREZPLAČNA.

OPCIJA: POŠTNO LEŽEČE
Kupec poleg izbire naslova za dostavo lahko izbere tudi opcijo POŠTNO LEŽEČE. V tem primeru morate obvezno izbrati način plačila PO PREDRAČUNU!
Ko boste izbrali plačilo po predračunu, boste na vaš elektronski naslov dobili obvestilo o vašem naročilu z vsemi potrebnimi podatki za plačilo po predračunu.
Naročeni izdelki vas bodo čakali na vaši pošti.

DISKRETNO PAKIRANJE
NAŠE ZAGOTOVILO: Vse pošiljke so pakirane v popolnoma nevtrano embalažo, oz. po standardih pošte Slovenije, tako da je strah pred morebitno vpadljivostjo pošiljk ODVEČ.

Varstvo osebnih podatkov
Vsi vaši podatki, ki nam jih posredujete preko naročila, so potrebni za dostavo vaših naročenih izdelkov. Skrbno jih bomo varovali in jih porabili izključno za potrebe v zvezi z vašim naročilom ter za morabitna obvestila o novostih. Nikakor jih ne bomo posredovali tretjim osebam ali drugim organizacijam.

KAKO NAROČITI
Naročajo oz. kupujejo lahko le registriranii uporabniki. Registrirani kupec mora biti polnoletna oseba, ki poleg ostalih podatkov odda tudi svojo tel. številko, na katero lahko preverimo in usklajujemo naročilo. Pomembno je, da vsak uporabnik odda svoj e.mail naslov, s katerim se bo lahko prijavil pri naslednjih nakupih in na katerega prejme obvestila o poteku naročila ter svojo telefonsko številko. Osnovni osebni podatki so potrebni za dostavo naročenih izdelkov.

Po oddaji naročila kupec prejme na elektronski naslov potrdilo o oddaji naročenih izdelkov ter predračun v elektronski obliki.

Željene izdelke lahko naročite poleg naročanja preko spletne trgovine tudi preko telefona ali faxa na št.: 04 574 3284, in sicer od ponedeljka do petka od 15. do 21. ure ter ob sobotah od 10. do 15. ure.

Naročila po faxu lahko oddate 24 ur na dan, vse dni v tednu, obravnavamo jih takoj naslednji delovni dan.

Preko GSM številk: 040 390 900 in 040 390 901 lahko naročate vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih, in sicer od 9. do 21. ure

V naši spletni trgovini razvajajMe.si lahko izbirate med plačilom z gotovino po povzetju ter plačilom po predračunu z nakazilom kupnine na naš transakcijski račun, in sicer na katerikoli banki ali preko spletne banke.
Če boste izbrali plačilo po predračunu in če si želite zagotoviti še dodatno diskretnost pri dvigu vašega paketka, lahko izberete način prevzema "POŠTNO LEŽEČE"

UGODNOSTI ZA ZVESTOBO
Ker pri nas skrbimo za zadovoljstvo naših strank s kvalitetno ponudbo ter konkurenčnimi cenami, nagradimo tudi naše zveste kupce, ki vedo kam se lahko vračajo, da dobijo kvaliteto, ki jo resnično iščejo.

Za zvestobo smo pri nas izbrali zanimive ugodnosti, in sicer na način seštevanja nakupov, ki dosežejo 30€ in več. Pri čemer se šesti nakup nad 30€ nagradi z darilom ter 5% popustom pri naslednjem nakupu.

Ko se porabi ena ugodnost, se nakupi začnejo seštevati od začetka.

Za malo večje zapravljivce, za tiste, ki bodo za enkraten nakup porabili 120€ ali več pa smo ravno tako pripravili bogata in kvalitetna darila ter 5% popust pri naslednjem nakupu.
Toyfluid je izdaten lubrikant z vodno osnovo, ki skrbi za zaščito vaše intimne sluznice. Varen je tudi z uporabo kondomov, predvsem pa je priporočljiv pri uporabi vaginalnih kroglic iz medicinskega silikona Smartballs Pametnih kroglic. Pritisna doza omogoča higiensko in točno doziranje. Vlažilo ne pušča madežev in se z lahkoto spere z vodo.

Vsebina 100 ml

Cena: 13 EUR
Želim ga kupiti