Kako jih uporabljamoSplošne značilnostiSporočila uporabnicKje jih kupiti

black/white india red/white grape/white
Vaginalne kroglice SMARTBALL DUO z dvema kroglicama, so kot nalašč za vse tiste uporabnice, ki so že uspešno usposobljene s SMARTBALL UNO. Omogočajo namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.
Velikost: 11,5 cm
Premer kroglice: 3,6 cm

Cena: 27 EURblack/white india red/white grape/white
Vaginalna kroglica SMARTBALL UNO s samo eno kroglico je fantastična za začetnice in za ženske s povešeno ali nižje ležečo maternico. Omogoča namreč, da svoje medenične mišice spravite v formo na zabaven in preprost način.

Velikost: 17 cm
Premer kroglici: 3.2 cm in 3.6 cm

Cena: 19 EUR
Želim jih kupiti

GENERALNI ZASTOPNIK IN UVOZNIK
Virgo Bled d.o.o.
_____________

Uporabnice sporočajo


Na tisoče zadovoljnih uporabnic Pametnih vaginalnih kroglic – Smartballs lahko potrdi učinkovitost tega izdelka, saj je nepogrešljiv v vsaki zakladnici ženskih pripomočkov za zdravje.

V Sloveniji je že več tisoč uporabnic spoznalo koristnost Pametnih vaginalnih kroglic - Smartballs, katerih odlike so pri nas znane šele nekaj časa oz. se o njih še vedno bolj potiho govori, v razvitem svetu pa je to že običajna praksa, saj jih že vrsto let toplo priporočajo porodničarji in ginekologi.

PRISTNOST IZDELKA

Dva izdelka, ki sta si na videz popolnoma enaka, a sta izdelana iz različnih materialov in pri različnih proizvajalcih. Zato pazite, ko se boste odločali za nakup.

Raziskave so pokazale osupljive rezultate, kako nevarne posledice lahko povzroči škodljiv material, medtem ko je izdelek popolnoma avtentičnega izgleda.


Na tržišču se lahko pojavi kopija izdelka azijskih proizvajalcev, ki nima certifikata in je izdelan iz škodljivih materialov, zato vsakomur priporočamo pametno odločitev ob nakupu "PRAVIH" PAMETNIH VAGINALNIH KROGLIC - SMARTBALLS.

Pri nas se vsakodnevno oglasijo zadovoljne uporabnice, ki sporočajo vsem ženskam, kako pametno je uporabljati Pametne vaginalne kroglice-Smartballs, kajti s svojim zdravjem moramo ravnati pametno. Zato se brez skrbi čimprej pametno odločite...

Toyfluid je izdaten lubrikant z vodno osnovo, ki skrbi za zaščito vaše intimne sluznice. Varen je tudi z uporabo kondomov, predvsem pa je priporočljiv pri uporabi vaginalnih kroglic iz medicinskega silikona Smartballs Pametnih kroglic. Pritisna doza omogoča higiensko in točno doziranje. Vlažilo ne pušča madežev in se z lahkoto spere z vodo.

Vsebina 100 ml

Cena: 13 EUR
Želim ga kupiti